644. WE-Heraeus-Seminar: Bio-inspired, Nano- and Microstructured Surfaces: New Functionality by Material and Structure

Veranstaltung von 29 Mai 2017 bis 31 Mai 2017

Scientific organizers: PD Dr. H. Hölscher, KIT Karlsruhe • Prof. J. Bill, U StuttgartProf. M. Knez, CIC Sans Sebastian/ESP
Seminarbericht

Scope

The 644. WE-Heraeus-Seminar “Bio-inspired, Nano- and Microstructured Surfaces: New Functionality by Material and Structure” will present a comprehensive overview about the current status of bio-inspired surfaces who’s functionality is caused by their nano- and microstructure or material.

Kontakthendrik.hoelscher@kit.edu
Webseitehttp://www.imt.kit.edu/english/644WEHeraeusSeminar.php